dimarts, 12 de febrer del 2013

Tornem a carregar piles!


Una nova via d'aprenentatge se'ns obre al llarg dels pròxims mesos per a adquirir coneixements TIC útils i aplicables a les nostres futures aules.
El passat 5 de Febrer iniciàvem l'assignatura #dmed13, i la incloc amb el hashtag que anirem utilitzant per a fer públic cadascun dels aprenentatges que compartirem amb la resta de companys, conjuntament amb tota la Xarxa que engloba el món. No hem d'oblidar que mitjançant aquest hashtag, hom que vulgui interaccionar amb nosaltres i saber quins membres hi publiquem, podrà fer-ho.
No obstant, el que m'agradaria deixar plasmat avui és una eina, la qual he après el seu funcionament fa cosa d'unes hores i m'ha servit per captar el dinamisme i el seu posterior treball a l'aula. Estic parlant de Blubbr, una pàgina web que permet crear Trivials a partir de vídeos de Youtube.
En el meu cas, i degut als problemes i dubtes que s'han fet palesos a la nostra aula, he apostat per elaborar un Trivial sobre Twitter i el seu funcionament. Espero que sigui útil per a tots aquells que ho necessiteu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada